Despre

Doamne ajută!

Voi posta câteva dintre articolele şi mesajele trimise prin email de părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa în perioada 2001-2005 mai multor credinciosi. Părintele spunea tot timpul că le putem publica oriunde, atâta timp cât pot fi de folos şi altora şi pot ajunge la cât mai mulţi:

Desigur. Nimic din cuvântul lui Dumnezeu nu ne apartine.

Toate ne vin de la El – cele bune – doar cele rele ne apartin.

Din momentul in care ceva a aparut pe internet,

a intrat in proprietatea poporului lui Dumnezeu.

Doamne, ajută,

Preot Gh.Calciu

Menţionez că articolele şi mesajele sunt prezentate exact în forma în care au fost scrise de părintele Calciu, plus corecturi ale greşelilor de tehnoredactare, unde a fost cazul. În acelaşi timp am încercat să găsesc pe internet si celelalte scrieri, mesaje şi înregistrări ale părintelui Calciu şi despre părintele Calciu, pentru o mai bună înţelegere şi cunoaştere a personalităţii remarcante a sfinţiei sale.

Cele mai multe din fotografii, adică în afară de cele cu părintele Calciu, sunt realizate de tineri fotografi amatori ale căror portofolii pot fi vizionate pe site-ul de fotografii ortodoxe www.orthphoto.net şi sunt publicate cu acordul şi prin bunăvoinţa lor.

Sper sa vă fie de folos tuturor!

Mihaela N.

Un gând despre &8222;Despre&8221;

  1. Va aducem la cunostinta serviciul de depunere coroane funerare in Bucuresti oferit de site-ul nostru, http://www.coroanefunerare.ro ce vine in ajutor multor credinciosi din tara sau din afara granitelor care nu au timp sau posibilitatea sa se deplaseze la capela sau cimitir, preferand posibilitatea de a comanda online coroane funerare cu livrare gratuita in Bucuresti. Multumim si felicitari inca o data pentru demersul laudabil pe care il faceti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s